Untitled Page
COSS
kids Nederland

Coalition of Silicone Survivors
FOTO 7
COSSkids is onderdeel van Coalition of Silicone Survivors - Boulder Collorado USA
November 2018
 
COSSkids NEDERLAND
 
 
KINDERBLOED van een 2e generatie meisje
De Amerikaanse wetenschappers Professor Pd. Shancklin en zijn collega Professor Pd. Smalley maakten in de zomer van 1995 via de wereldmedia bekend te hebben bewezen dat het afweersysteem van kinderen geboren bij moeders met siliconen borst implantaten reageerde op siliconen . Indien dat namelijk zo was zouden de killercellen de stof herkennen en er op reageren. Als de stof niet in het lichaam aanwezig was zou er geen reactie zijn van het afweersysteem.
De beide wetenschappers zagen juist een felle reactie van het immuunsysteem op siliconen. Hiermee was bewezen dat de stof via het bloed over de placenta door de moeder voor geboorte werd doorgegeven.In het voorjaar van 1995, dus 3 maanden eerder dan de Amerikaanse wetenschappers liet COSS een test doen op bloed van Jannet. Op een microscoop glasplaatje voegde de wetenschapper bij een druppeltje bloed uit haar vingertop een heel klein beetje siliconengel uit een oude borstimplantaat van de moeder. Een simpele test eenvoudig te doen.

Het bloed reageerde in een fractie van tijd zeer defensief op de siliconengel. Het vormde direct bij aanraking met de gel een WITTE SCHAAL om het ingesloten bloed, zoals de foto's hiernaast duidelijk tonen. Het bloed werd ingekapseld met een schil van calcium. Deze reactie was niet mogelijk geweest wanneer het bloed niet bekend was met de toegevoegde siliconengel. De uitkomst van deze simpele en eenvoudige test werd door de bovengenoemde Professoren wetenschappelijk bevestigd, slechts drie maanden later.

In het voorjaar van 1995 hebben wij dit landelijk gepubliceerd in het Algemeen Dagblad. Ondanks een onverbloemde aanklacht aan medisch Nederland bleef het doodstil aan ons adres. Er werd ervoor gekozen om geen reactie of kritiek te geven op het bericht. In dit geval vonden ze zwijgen de beste aanval.